AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku emisije ''Narod pita'' Jovana Tomić Matora osvrnula se na odnos sa Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović, prilikom čega nije štedela reči.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bila sam previše fina dok sam komentarisala Anđela i Anitu. Padala sam uvek na njegove peckalice, pravdala sam se i to moje izlaganje je trajalo. Više nema pravdanja, sad kažem sve što imam svakom u brk - kazala je Matora.

- Dobro veče, pozdrav svima. Matora, imam da kažem samo lepe reči o tebi. Ne mogu da verujem da se onaj Anđelo hvalisa svojim obrazovanjem, kao da niko drugi nije završio fakultet. Ja sam akademski građanin, ne hvalim se. Šokirana sa da on to radi - istakla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sloba Josipović je školovaniji od većinskog dela učesnika bio, ali se nikada pohvalio time. Učesnici su ga ponižavali, a čovek je prepametan. Anđelo se hvalio svojom diplomo, a mene je ponižavao jer nemam diplomski rad, a četiri godine fakulteta imam. Ne mogu više ništa ni da mu zamerim, spasio me je od Anite. Bise**ualac me je spasio od bivše - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.