AKTUELNO

Teške reči!

Večeras se još jedno izdanje emisije 'Narod pita', a gosti ove noći su Darijan Radomirović, Nikola Lakić, Žana Omnia i Vanja Živić. Žana i Darijan ušli su u žestoku raspravu zbog Ivana Marinkovića jer ga je Darijan sve vreme branio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lakiću koja je razlika između tebe i Ivana? I ti si napravio dete u rijalitiju - glasilo je pitanje sa tvitera.

- Ja ne mogu svakome da se dopadnem to je jasno, ali za razliku od Ivana ja sam kao otac prisutan u životu mog deteta - rekao je Lakić.

- Lakić propada fizički, pa ga to boli, ali propada i kao rijaliti igrač, služi se izvrtanjem reči, onda se kezi i maše rukama - rekao je Darijan.

- Darijane pita Sneža zašto se nisi javio advokatu? Nego braniš ovde Marinkovića - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ja ne branim njega, ali ja ga podržavam što je krenuo da se obračunava sa ljudima sa Instagrama. On je hteo da kaže za Žanu da ima dokaze i argumente, a ova žena je toliko skočila na njega - rekao je Darijan.

- Ja njega odlično poznajem - rekla je Žana.

- Ivana je možda vreme pojelo, ali ja nisam isti kao on. Ivan je pozvao da vam kaže istinu, a vi skačete i ne dozvoljavate da završi rečenicu. Svoje postovanje ste izgradili preko njega. Ivan je hranio Lakića keksićem, a on ga ujeo - rekao je Darijan.

- Pa trebate decu bre da hranite. Da ti hoćeš da vodiš računa o svojoj deci ja bih te podržala, a pošto ti ne znaš koliko dece imaš to je problem. Nemoj da se pravdaš stvarima koji nisu argumenti - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam mislio o tebi sve super, ali kad sam video kakva si neću da te pustim da lažeš i laješ. Ti i Vanja ste fanovi Ivana Marinkovića - rekao je Darijan.

- Ja štitim svoje dete, on je pretio mom maloletnom detetu. Koliko ti imaš dece? - rekla je Žana.

- Nećeš me spinovati kao Ivana, ti si svoje dete unela u rijaliti sama - rekao je Darijan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.