AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku emisije ''Narod pita'' voditeljka Ivana Šopić uključila je narednu gledateljku, koja je dala sud o Maji Marinković i Slađi Blindi Poršelini.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro veče, veliki pozdrav. Majo, moram samo da kažem da niko ne bi voleo da ima ćerku kao što si ti. Nije mi se dopalo tvoje učešće, to je tako. Slađo, što se tebe tiče, glasala sam za tebe. SLađo, tebi želim sve najbolje i sve najlepše iz Surčina, veliki pozdrav - kazala je gledateljka.

Usledila su pitanja korisnika društvene mreće ''X''.

Pitajte gošće, čega se najiše stide, a na šta su ponosne? - priočitala je voditeljka.

- Nemam čega da se stidim, zaista. Možda nisam ponosna na to. Mogu samo da kažem da mi je krivo jer nikada nisam donela diplomu u svoju kuću. Moja sestra je školovana i obrazovana, drugačija je u potpunosti od mene. Kajem se zbog toga. Ponosim se učešćem u rijalitiju. Bila sam ono što jesam i pored toga što ljudi misle da nisam bila iskrena, ipak jesam - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada je reč o stvarima na koje se ponosim, to je što sam uspela da se materijalno obezbedim. Nisam sponzoruša, imam svoje. Jako sam lojalna svojim partnerima. Ukoliko me povrede, dobiju moju reakciju. Prva nikoga neću povrediti. Moja najveća greška je odnos sa Janjušem, sve što se sa nama dešavalo - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.