AKTUELNO

Zadrugari i dalje nisu svesni šta ih je snašlo.

Kako se Veliki šef odlučio za jednu i te kako interesantnu igru lažnih nominacija, povodm toga voditeljka Katarina Nikolić je ponovo posetila Belu kuću kako bi im ovu vest i saopštila.

Naime, oni su mislili da će večeras biti ,,Pitanja novinara", ali kada su čuli o čemu se radi ostali su nemi. Voditeljka im je rekla da su u toku nominacije, za koje oni, naravno, ni ne znaju da su lažne.

Foto: RTV Pink

Svi takmičari su u tom trenutku dobili priliku da se javno izjasne kome žele da vide leđa, a među njima bila je i Teodora Džehverović koja je vidno potrešena do detalja obrazložila razloge zbog kojih želi da to bude Maca Diskrecija.

Foto: Printscreen Youtube

Mislim da je jasno zbog čega ću reći da je to Maca. Ona je mene nazivala puša*icom ku*ca, ku*vom, Ćazimovicom, Ćazimovom ku*vom. Moju majku je nazivala ku*vom, matorom ku*vom, rekla je da smrdi spe*ma njenog zeta u krevetu. Zbog ovoga se trenutno tresem, ja mislim da je to ona u dubini duše, zaista. Ja samo želim da joj Bog presudi, ovo što ćemo mi za nju glasati ne znači ništa - bila je potrešena Teodora.

Sa njom su se složili i Anđelo Ranković i Gordana Džehverović, a ni ostali ukućani nisu ostali ravnodušni na sve što je Teodora rekla.

Ono što je takođe šokiralo javnost jeste odluka Sare Reljić, koja je kroz plač javno izjavila kako bi volela da još večeras Belu kuću napusti njen, sada već bivši dečko Vladan Vojnović Vojke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danas mi je mnogo teško, jer nije da ne mogu da podnesem osobu nego mi je teško kad je taj neko pored mene. Valjda vam je jasno da kad sa nekim raskinete da ne možete da ga gledate, tako da glasam za Vojketa - rekla je kroz plač Sara.

Miki Đuričić je bio vidno razočaran zbog izbora ostalih zadrugara, pa je ustao kako bi i on dao svoj glas.

Ja moram da kažem da mi se svi ovde gade, biraju tu kao Divnu, ovog, onog. Gade mi se svi koji su imali prijateljstvo sa Saškom. Gade mi se svi, ona je najveći ološ koji postoji. Ne mogu da gledam očima sve one koji sa njom pričaju. Hoću da moji advokati tuže Sašku i Miljanu zbog toga što su izjavile da sam tukao oca, to je strašna stvar. Ja sam razočaran u ove ljude. Svi vas iritiraju, a Saška vas ne iritira? Svakog je napadala! Šaljete jadnu Divnu, vi ste go*na! - bio je iskren Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si jedan nasilnik, a ja sam loša? Jesam li ja nekog udarila? Nemoj da mi ovde raspravljamo, nasilniče! - odgovorila mu je Saška.

A i Bora Santana se složio sa Teodorom Džehverović, pa je nominovao Macu Diskreciju.

Foto: Printscreen Youtube

Nikada za svojih 30 godina nisam doživeo da me neko vređa kao što je ova ovde Nurkićeva kći. Ona je meni psovala mrtvu majku, vređala me, ne želim joj ništa dobro. Polomila mi je lične stvari, užas - bio je zgranut Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prema glasovima svih takmičara, Maca Diskrecija je ona za koju je većina glasala. Oni su izjavili da bi najviše voleli da joj vide leđa, a razlog koji su skoro svi naveli bile su uvrede koje je ona upućivala na račun mnogih zadrugara, ne birajući ni vreme ni mesto za to.

Kako su svi ukućani glasali pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Maca Diskrecija

'