AKTUELNO

U svom stilu iskazao svoj stav!

Pre početka emisije ''Narod pita'' Lepi Mića je za portal Pink.rs dao sud o temama koje intrigijaru javnost nedeljama unazad.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Maja se nije oglašavala nakon raskida sa Stanislasvom. Da li si se ti čuo sa njom ili njim?

- Nisam se čuo sa njima. Njihov raskid je očekivan. On se ''zarazio'' javnim životom. On je svestan sebe, nije želeo da mu neko pravi frku. Sam će odlučiti da li će se taj odnos nastaviti ili ne.

Da li si stupio u kontakt sa Mionom?

- Nisam. Ne znam da li joj Ša brani. Rekao sam šta sma imao o tom odnosu. Njeni roditelji ne vide šta se dešava u njihova četiri zida, mogu samo da nagađaju. Mislim da ona nije spustila loptu sa njima.

Foto: Pink.rs

Anita je izbacila svoj brend, reč je o parfemima čiji je naziv ''pravi put''. Da li je time želela da isprovocira Matoru?

- Ne, nije to provokacija. Znam da je njoj taj pravi put preko potreban i želim da ostane na tom pravom putu. S Anđelom se ne čujem, a njoj želim mnogo sreće.

Kako gledaš na rat Ivana i Jelene?

- Oni umesto da rešavaju probleme koji su uticali na to da se razvedu, oni pričaju o psu Beki i tome kod koga će pas biti.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Kako komentarišeš pomirenje Ivana i Miljane?

- Meni je drago da je on pored svog sina, ali s druge strane Miljana i Ivan su jedno drugom izgovarali najgnusnije uvrede. Ne znam koliko je moguće da se preko toga olako pređe. Imaće narod još jednu temu za komentarisanje, to je moje mišljenje.

Foto: Pink.rs/N. Panić/Pink.rs/N. Žugić/Instagram.com/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.