AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je Maju Marinković i Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključila gledateljka Mira, te pokušala svima da podigne energiju:

- Uključila bih se kako bi malo podigla sve, malo je i publika zaspala. Mićo vi ste stvarno jedan pametan čovek i u pravu ste većinu stvari koje govorite. Ona prethodna što se uključila je jedna bolesnica i nju ne treba više uključivati

- Ma neka je živa i zdrava ali stvarno neke stvari prelaze granicu i evo sad joj govorim da ću je prijaviti policiji za uznemiravanje, tako sa budalama ide -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Majo ti si jedna velika kraljica, najpametnija koja može da postoji u Eliti, mogu da ti pljunu pod prozor. Meni je samo žao što nisi pokazala zube i što si nasela na Stanislava, ne razumem kako si mogla da budeš sa onim mutavcem, pola stvari ga ne razumeš kad priča. Maki ožemo te nasmejanu i nemoj nikome da polažeš račune, jedan se otegao drugi protegao -rekla je gledateljka.

Ne treba prebacivati krivicu na njega, ipak nismo čuli celu priču, ja sumnjam da su urađene neke stvari koje nisu uredu. Malo mi to sve smrdi da je ona zvala Luku i pričala sa njim znači postoji neki problem -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja