AKTUELNO

Jovana Tomić Matora kratko je noćas u emisiji "Elita - Narod pita" prokomentarisala brojne estetske intervencije Slađe Poršeline Blinde i Uroša Stanića, te ocenila da je on imao bolji i uspešniji "remont" od glavne starlete zlatiborskog okruga, koja ovaj put nije želela da joj ostane dužna.

Ovo je bio više nego dovoljan povod da se Slađa Blinda Poršelina oglasi za Pink.rs i prokomentariše Matorinu izjavu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Što se tiče te nakaze, ona bi trebalo da uradi remont jer kad se pogleda u ogledalo treba da joj bude muka od same sebe, a ne da komentariše jednu Blindu - počela je svoje obraćanje Blinda, koja je ukazala na, kako kaže, matricu po kojoj Matora funkcioniše kada su mlade devojke u pitanju.

- Bolje da gleda svoja posla, da vidi šta je pričala i kako pikira devojke koje nemaju apsolutno ništa, tako im se uvlači. Apsolutno nema kredibilitet ni za šta. Nesrećna, nezadovoljna, jadna... Izdala je sve moguće ljude koje je mogla da izda. Loš čovek, a pritom nakaza. O mom remontu ne mora ona da brine, zna ona vrlo dobro ko brine o tome. Želim joj da u Eliti 8 se opet uda, čudo je što se do sada nije udala i napravila svadbu jer je kod nje sve fejk. Žao mi je što Matora nema šanse kod mene, jer ona vrlo dobro zna da me je u Zadruzi 6 muvala, kao i u Eliti. Međutim, ona zna da mene ne može da ima za sto života, jer ja sam devojka koja živi od svog rada i ima svoje pare, a njene mi nisu potrebne. Što se ološa tiče, kad mačke nema, miševi kolo vode... Ćeraćemo se. Uvek će morati da plaća devojke i da sa njom budu iz koristi zato što ne liči ni na šta - zaključila je ona.

Foto: Pink.rs/I. Stanković

Podsetili smo je da je njeno mišljenje juče podelio i Nenad Macanović Bebica, kog je Slađa ipak rešila da poštedi.

- Njega gotivim, družimo se. Još nije vreme za neke loše stvari. 

Autor: Darko Tanasijević