AKTUELNO

Ispričala svoju tužnu priču.

Zorana Stefanov je novinaru Milanu Miloševiću otvorila dušu i ispričala sve detalje iz privatnog života kako je njen otac maltretirao njenu majku i braću i sestre. Ona je došla kod Drveta mudrosti pa mu ispričala kroz kakav je pakao prolazila zbog svega što joj je otac priređivao.

Foto: TV Pink Printscreen

Najsvesnije dete sam bila. Ja sam umela da mu se suprotstavim, a svi ostali su ga se zaista plašili. Zbog svega što smo preživljavali, ja se nisam plašila da mu se suprotstavim ni fizički, ni da ga isteram iz kuće, da mu svašta kažem. Najupečatljivije mi je bilo kada sam imala 8 godina i kada sam uzela nož u ruke, otvorila vrata isterala ga i rekla da ide da bije svoju majku. Rekao mi je da sam đavo. Taj jedan moj potez nije mogao da spreči to što se dešavalo dalje. Plašile smo se kola koja je on vozio, ako ga vidimo gradu da se vratimo iz škole i zateknemo ga kući. Jedino smo imali mir kada on nije bio tu. Od haosa u mojoj glavi, često sam bila odsutna u školi. Čupala sam sama sebi kosu sa glave...Kad god sam videla mamu da se pakuje i da se vraća, znam šta me čeka. Kada nam je uveo skajp, ja sam njega pitala da idem sa drugaricama na more, čak je i rekao da će da mi to plati. Kada je došao taj dan, on je rekao da se ne seća toga. Uvek sam sama donosila odluke, ne treba mi niko u životu. Ja sam mamina najveća podrška. On je odveo brata i najmlađu sestru kod njega da žive, zatim je otišla i Bojana, druga sestra. Tada smo mi živeli kod njega. Tada je ta oluja počela da prestaje. On nam nije slao novac, ugasili su nam struju. On bratu nije dozvoljavao da napravi fudbalsku karijeru, ponižavao ga je na treninzima. Terao ga je da radi poslove koje će doneti pare njemu - pričala je plašljivim glasom Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorana je grcala u suzama dok je pričala o ovim neprijatnim situacijama, a i srce Drveta mudrosti je smekšalo kada je čulo sve ono što je ona govorila, pa joj je omogućilo poziv sa svojom sestrom.

Pročitajte još: Kija surovo iskrena: SE*S SA SLOBOM MI JE BIO BOLAN! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'