AKTUELNO

Pratioci zvaničnog profila našeg portala na Instagramu, portala Pink.rs, imali su priliku da postave mnoga škakljiva pitanja Danijelu Dujkoviću Munjezu, te vam donosimo njegove odgovore na ona najčešća.

Bivši učesnik "Elite" Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, odgovarao je na ona najčešća pitanja pratioca profila našeg portala na društvenoj mreži instagram.

Zašto se uvek kačiš na nekoga i zašto si uvek neki sporedan lik u nečijoj priči?

- Nisam sporedan lik od početka rijalitija s kim god da sam bio ja sam završio s tom osobom, da l' ljubavno ili...Ne kačim se, ne dam na sebe i neću nikada i mislili su da ćemo mi novi igrači da ćutimo, nećemo, ja ću da ih stavim na mesto tamo gde i treba da budu. Nisam dao nikom na sebe i nisam još završio s nekim takmičarima.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Sviđa li ti se Stefani još?

- Pa ne sviđa mi se, nasmejao sam se jer kada smo prošli put bili bilo je pitanje: "Je l' je volim?", ne volim je, ali je ni ne mrzim. Bilo je stvarno lepih trenutaka.

Zašto si tako sujetan i zašto ti smeta Matora, pustiš da ide sve svojim tokom, naporan si čovek?

- Ja ne znam ko je kome uvalio nož u leđa, ko je kome glumio rijaliti kolegu devet meseci, to publika najbolje vidi. Pretpostavljam da je ovo neki Matorin komšija, a svi ostali sigurno ne podržavaju ovu priču.

Priznaj da ste ti i Gačić imali dogovor da on dođe kad si bio s Teodorom na večeri.

- Uuu ne, hajde da iskristališemo. Ja sam izbacio stori sa Teodorom, napisao mi je nešto kao: "Opa" i ja sam dečku rekao da dođe na piće ako hoće. Nije se momak ponudio sam da dođe, rekao je samo: "Glupo mi je da dođem da Teodori ne napravim problem". Nismo ni ozbiljno mislili da dođe, hteo sam da vidim šta će da odgovori. Gačić se nije nudio, ja sam mu napisao kroz zezanje, ispalo je kako ne treba.

Foto: Pixabay.com, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Zašto uzimaš pare od kamataša da bi se dokazivao, a ustvari običan klošar iz Beočina?

- Što klošar? (smeh). Trenutno kad nemam, moram da uzmem, ne šalim se. Zamisli neko zna moj život toliko da sam dužan. To su gluposti, nemam kome da se pravdam. Bio bih još jadniji kada bih se pravdao.

Na koja još pitanja je Munjez dao odgovor, pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta:

Autor: Nemanja Šolaja, Nikola Žugić