AKTUELNO

Promenila mišljenje!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Darko Tanasijević ugostio je Jovanu Tomić Matoru, Danijela Dujkovića Munjeza i Stefani Grujić. Mirjana iz Sremske Mitrovice otkrila je da se razočarala u Matoru, te da nije ista kao prethodne sezone, potkačila Jelenu Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro veče, nekako ne mogu da se setim Stefani uopšte mi nije bila u centru pažnje. Od svih učesnika retko ko je Elita, samo Anđelo, Samir, Milena. Nekad mi je i Matora bila ranije ali mi se nije nešto pokazala u novoj sezoni. Imam pitanje za Matoru, ja sam stvarno nju podržavala ranije ali ne znam šta joj je sad bilo, neki okidač se desio, kad joj poplave usta ja sam se plašila za njen život. Neka ne luduje i ponaša se normalno, neka ne vređa Anitu, mada nju nisam je svrstala u elitu. Na primer ja sam podržavala Jelenu ali sad prevarila muža , pa je uradila silikone, to vi niste primetili -rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Munjez, zameraš Matoroj što ti nije ispala prijatelj jer je počela da se zbližava sa Stefani, a ti si se približio Aneli nakon Janjuševog izlaska? -pitao je Darko.

- Ja sa Janjušem nikad nisam imao odnos kao sa Matorom, mi jesmo bili dobri ali smo se samo kratko družili. Matora se sa njom ljubila u krevetu a ja sa Aneli nisam ništa radio -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja