AKTUELNO

Otkriva njeno pravo lice!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditelj u studiju je Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Lepi Mića i Teodora Delić.  

- Ti si uključen u sve priče, mnogo odnosa je puklo - rekao je Darko.

- Nema ništa od toga. Tako je bilo i za Aleks i Cara, ne bih im dozvolio da žive na istom kontinentu. Sve su prošli, a sad nisu zajedno - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prošlo je određeno vreme, a Bebica i ti ste jedan od parova u koje je malo ljudi verovalo. Kako vam je sad - pitao je Tanasijević.

- Nama je još bolje napolju, nema svađa. Živimo zajedno, kod njega sam u Kotežu. Zvanično sam se preselila i ne možemo da se zaobiđemo. Išli smo skoro i na Zlatibor, tako da sve je super - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pričali su da nije tvoj tip - rekao je voditelj.

- Dosta njih je pričalo da nećemo uspeti, ali zaljubila sam se tamo i vezala sam se. Dva meseca je trajala faza muvanja i imali smo turbulentan odnos. Sad smo u mirnoj luci i sad nam je najlepše. Stvarno ga volim - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja odlično znam šta Teodora misli. Nije zajednički život suština i garancija. Teodora je pričala o njemu sve najgore, ali bio joj je tamo navika. Bojala se njegovih reakcija - rekao je Mića.

- Nisam se pribojavala ničega. Zato sad kažem da nam je najbolje, sve sam mu oprostila i on meni. Mi da imamo i troje dece, Mića neće verovati - demantovala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pričala si kako ti se gadi zbog izgleda - rekao je Miroslav.

- To nikad iz mojih usta nije izašlo, rekla sam da je malo puniji - rekla je Delićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković