AKTUELNO

Pale teške reči!

Nakon što je u toku "Igre istine" Radosav Žuti postavio pitanje Ani Korać zašto se više ne druži u tolikoj meri sa Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim je ranije bila toliko bliska da su mnogi pomislili da tu postoji nešto više od druženja, Ivanjičanka i košarkaš ušli su u žestoku raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što mi ne odgovara više! U svakom smislu! Nije mi zanimljiv! Dosadan mi je! - rekla je Ana, a onda se obratila Janjušu: Naravno da se ne družim sa tobom. Izbegavaću te do kraja!

Foto: RTV Pink

Beži bre budalo jedna! Sklonio sam te sa k*rca! Da ti nije mene, ne bi postojala ovde! Kakva budala! K*rvetino raspala! J*bem li ti ja mamicu! Sve ti j*bem! Marš u pi*ku materinu ološu! Ti se od mene odmakla? Kakav debil! Sada se ona kao od mene odmakla! - vikao je Janjuš.

Foto: RTV Pink

Zapitaj se ko je kod tebe k*rva! Bolje ti je da ćutiš! Ćuti! Bolje ti je da ćutiš! Janjuše, bolje ti je da ćutiš! - ponavljala je Ana, kao da nešto zna iz života ovog ukućanina, o čemu niko ne zna.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja kada je Janjuš bio nominovan, u studio rijaliti programa "Zadruga" nije želela da dođe Janjuševa supruga kako bi podržala svog muža uz poruku da mu na dalje podršku daje porodica ove ukućanke, zbog čega su nastale priče da je Janjuša zbog Ane Korać ostavila žena.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'