AKTUELNO

Megalomanski projekat ružičaste imperije, rijaliti "Elita 7", oborio je sve rekorde gledanosti, te je prema jedinim zvaničnim merenjima gledanosti agencije Nilsen, u periodu od septembra 2023. godine do početka jula 2024. godine, na Balkanu "Elitu" pratilo neverovatnih 2.000.000 gledalaca na dnevnom nivou.

Direktorka zabavnog programa TV PinkMilica Mitrović, na svom instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu "Elite" u toku.

Nedavno je direktorka zabavnog programa Milica Mitrović objavila na svom instagram profilu i najavu za nikad spektakularniju, osmu sezonu "Elite".

Naime, nedavno smo otkrili ime i prezime prve učesnice "Elite 8", a reč je o Ivani Kaneški, o čemu više možete pročitati u linku ispod:

Sada je poznato ime i prezime druge učesnice "Elite" - Aleksandra Vučenović! Reč je o dvadesetpetogodišnjoj devojci koja je inače fotomodel iz Zemuna.

Foto: Pink.rs

Završila je Grafičku školu, a odmah posle srednje škole zaposlila se u kancelariji za adaptaciju stanova i to joj je bio prvi posao, a sada je spremna za novo iskustvo i avanturu u novoj sezoni "Elite".

Foto: Pink.rs

Ostanite uz portal Pink.rs, gde vas očekuju najsvežije i najtačnije informacije, kako za bivše učesnike "Elite 7", tako i sve informacije o novoj, osmoj sezoni "Elite".

Autor: Nikola Žugić