AKTUELNO

Hitna reakcija!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji gosti su Darjan Radomirović i Sneža Kušadasi. Snežina sestra se uključila u program, te stala na stranu Jovičićeve, demantovala je sve Darjanove laži.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni jeste rođena sestra ali zaista ne mogu da pričam o nekim stvarima, ja sa njom ne razgovaram i ne želim da se spominjem. Elena je najbolje dete i lično sam je pazila, i zaista ne želim da se priča o Sneži kao da je loša osoba, ne mogu da dopustim Darijanu takve uvrede, ja odlično znam da je Dragana imala mnogo muškaraca. Neka Darjan prestane da laže i izmišlja neke stvari o kojima nema pojma -rekla je sestra.

Ova mala živi u Slovačkoj i priča o nekim nepoznatim ljudima koji nemaju veze sa životom, to su neki nepoznati ljudi koji ne mogu da se tolerišu. To je gnusna laž da sam se ja svađala sa svojim roditeljima -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je odnos Darjan imao sa Snežom i kako se ponašao prema njoj? -pitala je Ana.

Iskreno mi smo se zezali i sve je bilo u redu, nekako sad ne mogu da ga prepoznam. To što priča o meni može samo da izmišlja, istina ga boli -dodala je Snežina sestra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja