AKTUELNO

Lepe vesti!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji gosti su Darjan Radomirović i Sneža Kušadasi. Gledateljka Mila upitala je Darjana da li je video svoju ćerku, kao i da li plaća alimentaciju za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da pozdravim i Snežu i Darjana, ja imam više simpatija prema Darijanu jer ume bolje da se predstavi i nekako mi je iskreniji. On je rekao da joj je dao šansu ali da nije video sebe pored nje i to je ono što mislim. Sneža ima taj stil kroz rijaliti koji se meni lično ne dopada, ostavio je jedan dobar utisak i mislim da je bio dobar drug onima sa kojima se družio i mislim da je faca za rijaliti. Čula sam da Darjan ima kontakt sa devojčicom, verujem da je tako? -pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Viđam je ali ne želim da se reklamiram na račun male dece, zalažem se za podizanje nje, imamo sjajan odnos i zahvalni su mi porodica njena i svi na zalaganju oko odgajanja deteta, pretrpeo sam sve kritike. Ona je donela devojčicu u krevet gde je nekada živeo moj otac i to je stvarno neprocenjivo. Jedan život se ugasio, drugi se stvorio -rekao je Darjan.

On govori da je u kontaktu sa decom a čula sam da je otac još četvoro dece -rekla je Sneža.

Ja ne verujem tim glupostima, stotine ljudi su mi pisali šta misle o njoj, ona je jako omražena osoba i žele svi da je prokomentarišu jer je mnogima učinila zlo -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja