AKTUELNO

Da li će njeni najmiliji shvatiti o čemu priča?

Dragica Janičić jedna je od najzagonetnijih zadrugarki u Beloj kući. Ona često govori u šiframa a od skoro joj je omiljeno mesto u luksuznom gradiću nadomak Beograda postao plato ispred spomenika Džastina Bibera. Janičićeva odatle drži monologe i obraća se publici.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Dragica se i u toku popodneva pozicionirala na stepenik ispred spomenika i počela priču. Mnogima nije bilo jasno da li se ona zaista obraća gledaocima ili ustvari pokušava da pošalje tajnu poruku svojoj porodici.

Čitajte dobro sa mojih usana. Mama, sestra i Minja. Interesuje me neko ko me voli, i koga ja volim, moja porodica, 200, 300 sestara sa mamine i tatine strane. Mene ovde niko ne interesuje. Da li vi koji za mene glasate možete to da shvatite? Prestanite da glasate za nekog ko vam to traži. Ako sam ja ušla ovde sa ciljem, da bih pomogla nekom, i ispala čovek prema tom nekom onda su još dva meseca dovoljna da ja kažem sve što imam. To što ja ovde nisam iskoristila pravo, i to što nisam rekla ništa, ne znači da nisam rekla suprotno od onoga što je trebalo - poručila je Janičićeva između ostalog.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UMESTO ŽENE, POZDRAVIO NJU: Janjuš priznao šta je radio prethodne noći sa Mininom drugaricom u kazinu! (VIDEO)

Da li će porodica ove zadrugarke shvatiti o čemu je ona govorila, ostaje nam da vidimo.

Kako je izgledalo ovo, veoma čudno Dragičino obraćanje publici, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'