AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji gosti su Nenad Macanović Bebica, Slađa Blinda i Slađa Lazić Bošković.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo kraljice, ništa ti više ne treba, samo da budeš lepa, ti si prava gospođa -rekla je gledateljka.

Mene samo boli što pričaju da sam nemoralna jer sam bez veša došla i onda dođe jedna majka koja je prevarila muža i meni priča o moralu. Ali hvala o tome što govorite da sam najlepša, to je istina. Meni je najveća želja da budem majka i ako budem ulazila u rijaliti pookazaću kako se ponaša prava majka -rekla je Slađa.

Ona je gospođo glupa kao noć, ne zna o čemu vi pričate -dodala je Boškovićeva.

Kad pogleda mene i sebe mora biti ljubomorna, napada me zarad minuta slave, morala je da kaže da je Slađa Lazić da bi dobila preko mene pažnju -rekla je Blinda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je uzela privremeno prezime od muža kad prestane da valja vraća svoje devojačko prezime. Ona živi sa bivšim suprugom jer je u tu kuću uložila -rekla je gledateljka.

Tako je gospođo, ne možete vi budalama da objasnite. Mnogo si glupa devojka, ne mogu da ti dajem više ne značaju -rekla je Boškovićeva.

Htela bih da pitam Bebicu kad ima autobus za Grčku, kada ti voziš nekako mi je sa tobom sigurno? Samo bih ti poručila da vodiš računa o svojoj deci, vodi računa sa kim se tvoja sestra hvata -pitala je gledateljka.

Sa kim se vaša sestra vata, jel sa vašim mužem ili? Mnogo ste duhoviti, evo imate svakog četvrtka autobus pa se vozite. Možete sa Miljanom zajedno u ludnicu, vidi se da ste isti -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja