AKTUELNO

Otvorio karte!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka u studiju je Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš.

- Tvoj sukob sa Gocom Džehverović. Da li si pročitao nešto o tome - upitala je voditeljka.

- Ne, ali znam šta mogu da očekujem od nje, samo podbadanja. Što se tiče nje, ko god bude udarao na mene i moju porodicu, vraćaću i to baš. Nemam poštovanja više. Ne tražim sukob, ali ko bude pričao nešto loše, dobiće povratnu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Janjuše, u kom društvu se krećeš - upitala je Ivana.

- Bio sam na moru sa Samirom i Mensurom, jako mi je prijalo. Od ženskih osoba, ni sa kim se ne družim - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li ti je krivo zbog Kačavende - pitala je Šopićeva.

- Ne, tad mi je bilo, ali sad vidim da mi je donelo neke dobre stvari - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključio se novi gledalac, Saša iz Zrenjanina.

- Dobro su se pokazala obojica. Želim mu da u budućnosti nađe devojku sličnu sebi i da uživa. Anđelo, svaka čast. Samo zameram Janjušu što ne može da se zadrži na jednoj devojci - rekao je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Janjuše, da li si čuo da je Stanislav u ljubavi sa Majom ponovo - upitala je Ivana.

- Sve je to simpatično, ali ne bih voleo da Stanislav završi karijeru. Šalim se, ali deluju srećno i ja stvarno podržavam svaku ljubav. Meni je on gotivan i drga mi je kao osoba - kazao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekao sam da će biti u vezi jer između njih ima strasti. Došlo je i do toga da se rode neke emocije, sad su malo i slobodniji - rekao je Ranković.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković