AKTUELNO

Ukanalio ih!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka u studiju je Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš.

Uključila se nova gledateljka, Zorana.

- Žao mi je što je Janjuš imao ovaj peh sa Aneli, to mu nije trebalo - rekla je Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Treba, dok se ne opametim - rekao je Janjuš.

- Sve je bilo dobro, dok Anelina sestra nije bila u Rajskom vrtu. Nakon toga je ona odlučila da abortira. Janjuše, nisi ti kriv, a ispao si grbav. Bio si mi favorit, kao i Maja - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Anđelo, šta misliš o Bojani i Anđeli - pitala je Ivana.

- Videlo se da Bojana mrzi porodice. Toliko je pričala da smo mi fejk, a videli smo sve posle rampe. Ona može da izmanipuliše, a Anđela uopšte nije psihički stabilna. Videla je u Bojani neku zaštitu i to se nastavilo i napolju. Anđela je bila povodljiva. Smatram da osobe koje nemaju nikakvo zanimanje, jedini mogu da dođu do novca krađom. Besposličari i isto kao Marinković, osobe koje nemaju nikakav cilj. Samo zadovoljaju svoj ego, sujetu i komplekse. Znao sam da će raskinuti, Bojana je pripremala teren tri meseca unazad. Pokušavala je da ubaci svima u svest da je Anđela neka progoniteljka - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključila se nova gledateljka, Dragana iz Štutgarta.

- Pozdrav za Anđela, mi smo jedan deo Neviđene armije. Svi smo glasali za njega, očekivali smo da bude na drugom mestu. Da li Anita i ti imate nameru da ponovo ulazite - rekla je Dragana.

- Prvo da se zahvalim za glasove, pozdrav za sve. Ako nisam ja, Anita je pobedila, tako da to je kao da sam ja pobedio. Za sad ne, ali nikad ne reci nikad - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković