AKTUELNO

Hit!

Nina iz Beograda bila je naredna gledateljka kojoj je voditeljka "Ivana Šopić" poželela dobro jutro.

- Htela sam da skrenem ljudima pažnju ljudima koji vređaju koji zovu, ovo jeste "Narod pita", a ne "Narod vređa", ali nije u redu ni da vređaju učesnici. Htela sam da se obratim i Stefani i Danijelu. Munjo, od Stefani ujak, koji je mnogo dobar frajer bio je na RED televiziji i pričao je, kada sam čula da ti je ujak, on je rekao za tvoj i Munjin odnos: "Ono što ona uradi, mi podržavamo, ali je ona u toj vezi bila prilično ugušena, prava Stefani će tek da se pokaže, vesela, razdragana, komunikativna...", na to je mislio - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svaka Vam čast, tako je i rekao, rekao sam zbog toga da je gospodin - rekao je Munjez.

- Hajde da pođemo od Stefani. Zaista si mi slatka, Maja te je uvek izdvajala, to sam primetila kada priča s ljudima...Ja bih po očima primetila da li je prevara, ja prevaru nikada jer uvek nadrlja onaj treći. Videlo se da je tu ljubav istrošena između Ivana i Jelene, ali je krupna stvar reći nekome javno da ga žena vara, a mislim da je Uroš vrlo namazano postupio...Munjez, vidim da lažete, pljujete, ti podržiš Terzu da širi laž, pa tako dalje - rekla je gledateljka.

- Imali smo takav odnos od početka, tako da mi je drago da je to neko primetio - rekao je Munjez.

- Kako da ne primetim, samo vidim da gledate koga ćete da ubacite u mašinu, samo to nemoj da radiš jer možeš da navučeš gnev i svađu. Mislim da još postoje emocije prema Stefani - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lep ti je prsten - rekao je Munjez.

- Hvala - rekla je Stefani.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić