AKTUELNO

Haos na sve strane!

Voditeljka Ivana Šopić u večerašnjoj emisiji "Narod pita" poželela je dobro veče narednom gledaocu, a kraj telefona bila je Ana iz Kragujevca.

- Ne mogu da kažem da su mi oni omiljeni takmičari, ali maloj Stefani, kažem maloj jer mogu majka da joj budem, svaka čast na tome što je rekla i skinula veliki teret za njene godine koji joj je Jelena nametnula...Što se mene tiče, trebao je mnogo pre Munjez da bude diskvalifikovan. Tako da, da je bila bez njega, mnogo bi bolje bilo i u boljem svetlu bi se predstavila. Tebi su mnogi obećavali, pošto lepo šminkaš, Milena ti je obećavala neki kurs da će da ti sredi u jednom kozmetičkom salonu, da li ti se Milena javila povodom toga - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Niti mi se javila, niti sam ja njoj i to je to - rekla je Stefani.

- Za tebe imam sve pohvale, mislim da ti nije trebala veza sa Munjezom, sa Zolom tek, a Matoru znam od prvog dana njenog takmičenja u rijalitiju, šta se sa njom desilo u ovoj sezoni, pojma nemam. Da li se zasitila, ne znam šta je u pitanju, ali da je ispala katastrofa, katastrofa je ove godine...On istetovirao slovo "S", on sigurno u porodici ima još neko slovo "S". Na početku emisije si pitao gospođu šta bi radila da ima ćerku kao što je Stefani, šta je toliko loša Stefani - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ja sam rekao da je posle mene imala dva partnera, a nije još sa mnom raskrstila. Ja Vam odgovorim, Vi me pitate i ja Vama moram opet da odgovorim - rekao je Munjez.

- Onda si se uhvatio za Matorine patike i da li je prespavala, vas dvoje ste raskinuli koliko znam, to nije tvoja stvar. Onda si krenuo na LGBT - rekla je gledateljka.

- Ne, ja nemam problem s tim, nego imam lični problem sa Urošem Stanićem, koji se tako deklariše, ali ne kao LGBT, nego kao sa provokatorom - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si posle Ivana Marinkovića, čak Ivan i nekad ima mirnu frekvenciju, najiritantnija osoba u rijalitiju - rekla je gledateljka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić