AKTUELNO

Izneo prljav veš!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a gosti u studiju su Aneli Ahmić, Milena Kačavenda i Ivan Marinković.

- Imaš 50 godina, glumiš damu. Bacala si se pod motor nekom dečku, neki Nemanja iz Zemuna. Sve se o tebi zna, sve ima na Instagramu - rekao je Ivan.

- Nadam se da ima, jedva čekam da to vidim. Dragoljupče krezavo, došao pun informacija - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dečko, idi, leči se. Ovaj g*vnar sa svojom ženom raspravlja da li sam ja jadna što sam došla u kuću, da žalim majku. Jadan si, svaki put dođeš pod gasom - odbrusila je Kačavenda.

- Je l' si normalna? Na početku sam pričao o tvojoj patetici, a sad pričam o onome što kruži po Tiktoku, taj dečko i motor - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ajde, nek se javi taj čovek. Mnoge informacije nemaš, kada budu stigle, dobićeš. Brini o svojoj supruzi - rekla je kuma.

Uključio se novi gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ivane, da li tvoja porodica pripada nekoj aristokratiji? Ona je odavno ukinuta. To što si rođen u krugu dvojke, ne znači ništa. Tvoja jedina vrednost je što si rođen u Dalmatinskoj. Objasni Bojani pojam ogledala - pitao je gledalac.

- Ne pričam za druge - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Podrška za Aneli jer treba biti hrabar za ono što si uradila. Takođe, i za Milenu jer je prepoznala hrabost, kao žena - kazao je gledalac.

Ubrzo nakon telefonskog uključenja došlo je do rasprave između Ivana i Milene:

- Ja sam slobodan, kao i Milena, ali ja ne jurim ljude da budem sa njima, željan sam da budem slobodan - kazao je Ivan.

- Slešče jedan lažljivi, ti nisi normalan. Dinara nemaš, jadniče bedni. Šta ti pokušavaš? Ne znam samo kako te nije sramota - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković