AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Borislav Terzić Terza je u emisiji ''Narod pita'' otkrio je da je razočaran u bivšu prijateljicu iz rijalitija, te je i obrazložio zbog čega.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro veče, Jovana iz Batajnice kraj telefona. Pozdrav za publiku. Lejdi, veliki pozdrav za tebe. Imam samo reči hvale za tebe, jer si od početka do kraja ostala velika dama. Nisam ništa loše videla u tvom druženju sa Lakićem. Žao mi je jer nisi drugarica sa Matorom, ali si svakako velika dama. Terza, s kim se čuješ nakon rijalitija? - kazala je gledateljka.

- Janjuš, Samir, Munjez, Teodora, Bebica. Iskreno, razočarao sam se u Milenu, jer mi je rekao da joj pišem na Instagramu, ja sam to uradio, a javila mi se osoba koja joj vodi profil, Milena se nikad nije javila. Razočaran sam - kazao je Terza.

- Moram i da kažem da mi je Janjuš grozan, jer ga je Terza spomenuo. Katastrofa se pokazao, užasan je - kazala je gledateljka.

- Nije ni Aneli ništa bolja. Ona je umela da uvredi druge, svi su videli kako se ponašala prema Urošu Staniću. Katastrofa teška - kazao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče Teodore, mislim da neće ostati u odnosu sa Bebicom, iskreno. Bebica je šuntav, a ona je vatrena. U kakvom si odnosu sa Gačićem? - kazala je gledateljka.

- Nemamo komunikaciju nikakvu. Rekla sam šta sam imala tokom rijalitija. FLertovali smo, da mi se posebno dopao, bila bih sa njim. Jednu veliku sam stavila - istakla je Teodora.

- Teodora, kako reaguješ kada gledaoci negativno komentarišu Bebicu i tebe? - upitala je voditeljka.

- Ja sam se vezala za Bebicu, lepo nam je. Živimo zajedno oi uživamo u našoj ljubavi. Rekla sam da ću ja biti u tom odnosu dok sam srećna i to je tako - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Teodora se možda vezala za Bebicu, ali sam sigurna neće dugo opstati. On je neka njena sigurna luka, ali trenutna - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnike pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.