AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Emisiju ''Narod pita'', Jovana Tomić Matora je svojevoljno napustila, voditeljka je nastavila razgovor sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je progovorio o sukobu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bebice šta se dešavalo sa Janjušem i tobom? - upitala je voditeljka.

- Odgovorio sam samo na njegove prozivke. On je mene pozvao, ja sam mu rekao da ne mogu da pričam, a nakon toga kada sam ja njega pozvao, krenuo je s pretnjama. Uglavnom, najviše je na Kačavendi i meni ispoljavao neki bes, jer nije mogao da se pomiri s tim kakav je ispao. Videli smo svi kako se ponašao prema Aneli koja je bila trudna. Nije ispravno da se ponaša tako. Ljut je kad mu se kaže mišljenje - kazao je Bebica.

- Šta misliš, da liće želeti da te nađe, kako bi se suočili? - upitala je voditeljka.

- Svi znaju da živim u Kotežu. Nikakv problem nemam s tim. Ako ima nameru da dođe, neka dođe. Ja sam tu, njegova žena je odavde, pa onda neka dođe. Svi znaju ko je moja porodica i da smo pošteni - istakao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li Teodora i ti živite zajedno u Kotežu? - upitala je voditeljka.

- Da. U Koteću smo, u stanu u kom sam živeo ja. Ništa nisam slagao. Sve što sam rekao Teodori, to je tako - kazao je Bebica.

- Šta je tvoja porodica rekla za Teodoru, a šta su tvoji rekli? - upitala je voditeljka.

- Oni su je primili lepo, ja sam njene upoznao, oni su isto tako za nas. Nema ništa što su nama kao nama zamerili. Teodorini su nju kritikovali zbog nekih njenih svađa koje je pokretala sa mnom. Sada je stvarno sve kako treba. Mi nemamo nikakav problem, sve je u najboljem redu - kazao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je naredno telefonsko uključenje:

- Dobro veze, pozdrav za Ša. Ša, savet za tebe je da se više ne družiš sa njom. Užasno je kako se ponaša. To ti nikako nije potrebno. Ima dosta ljudi, odnosno učesnika, koji mi se nikako nisu dopali, više je takvih. Stanislav onaj mi se nikako ne dopada, ne bih ni da ga spominjem, odvratan mi je, Ša je pravi čovek, svaka mu čast kakav je - kazao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.