AKTUELNO

Progovorio o svemu!

Voditeljka Ivana Šopić nije mogla da ostane imuna na uvrede koja je naredna gledateljka upućivala Jeleni Ilić Marinković, te ju je odmah prekinula, a potom nastavila razgovor s gostima.

- Jelena, kada ti je toliko Ivan bio loš, što si ga trpela tolike godine, kao našla si Uroša? Ti nikakva domaćica nisi, Dalila je tražila isto Cara, pa kako je završila? Imaš da držiš tu džukelicu umesto deteta, ti si bolesna - počela je gledateljka da vređa, što je Ivana prekinula odmah.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne možete tako da razgovarate, Jelena je neko ko je pričao o tome da se bori za dete - rekla je Ivana, a onda je porazgovarala sa Urošem:

- Juče je Janjuš bio gost, na moje pitanje s kim je u komunikaciji, on nije prov tebe nabrojao, a kada sam ga pitala, rekao je da se čujete, ali kao da je vaš odnos zahladneo - rekla je voditeljka.

- E, nije, čujem se sa Janjušem i sa Samirom, sinoć smo se čuli, smejali smo se nešto, dopisivali...Ja se nisam dopisivao u vezi njega, ona je nešto rekla, ja sam rekao da ne mogu da verujem da ti je tražio gole slike, pa me je pitala da li sam sa Jelenom. Ne, ne poznajem tu devojku, zapratila me je. Što se tiče tog naslova za Janjuša, ja sam njoj, a pre toga, ona meni. Možda mi je iskomentarisala neki stori - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Videla sam, ne komentarišem, njegova stvar - rekla je Jelena.

- Jedna žena mi je poslala da je kao ona bila u nekom rijalitiju i nekim je bila tamo, da li s Lakićem ili s kim već, da hoće da uđe u rijaliti - rekao je Rajačić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić