AKTUELNO

Pljušte žestoke prozivke!

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" pitala je Uroša Stanića sa kim je ostao u dobrim odnosima nakon "Elite".

- Bio sam kod Anite na slavi, prelepo su me dočekali. Nisam se osećao nepoželjno, ni da sam smetnja. Anitina mama me je čak odvela i da vidim njenu kravu, pa sam mazio kravu prvi put u životu. Šetao sam sa Anitom gradom, ljudi su nas prelepo prihvatili. Nju podržavaju njeni građani. Ja kad god pogledam Anitu ona je bila na video-pozivu sa Anđelom. Drago mi je da su super, drago mi je da sam ostao sa njima u kontaktu. Krivo mi je što među ljudima sa kojima sam u kontaktu nisu Aneli i Janjuš. Sa Aneli sam u kontaktu, ali treba tu mnogo stvari da se reši - govorio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Janjuše, koja scena što se tiče tvog ljubavnog odnosa ti je obeležila Elitu? - pitala je voditeljka.

- Reći ću da je bilo simpatično kad smo se družili, posle je to otišlo bezveze. 10 meseci je dug period da bi izdržao taj tempo da ti bude zanimljivo i da si uvek raspoložen. Posle se desilo šta se desilo... Bilo je zanimljivo, a posle su mi pali u očima. Razočarali su me i jedno i drugo (Aneli i Uroš). Početak je bio specifičan po nama i izdvojili smo se zahvaljujući meni. Niko bez mene ne bi mgao da funkcioniše kako su oni funkcionisali - rekao je Janjuš.

- Ja sam bio viralan i posle tebe, a videli smo koliko si ti bio viralan bez mene. Ja sam se izdvojio otkako sam ušao - poručio je Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: Andrea Nikolić