AKTUELNO

Žestoko!

U emisiji 'Narod pita', voditeljka Ivana Šopić ugostila je Marka Janjuševića Janjuša Uroša Stanića. Putem telefonskog poziva uključio se gledalac koji je Janjušu zamerio odnos sa Aneli Ahmić.

Janjuše mislim da ti Aneli uopšte nije trebala. Toliko te poremetila, provocirala te stalno kad si u crvenom. Mislim da ti je to ozbiljna greška - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ja sam uvek isti i napolju i unutra. Ja nisam čovek koji provocira, pogotovo kada je neko u crvenom - rekao je Janjuš.

-Janjuš je iskreno rekao da je van rijaliti trista hiljada puta većći nemoral i jeste. Ja sam protiv Uroševog opredeljenja, ali kada Ša krene na njega, ja bih mu pokazao kako stoje stvari - rekao je gledalac.

Ko je još bio vaš favorit? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

-Janjuš broj jedan, ali pogotovo Stanislav, takav dasa još uvek nije ušao u rijaliti. Voleo bih da se Janjuš primiri i ne ulazi više u rijaliti - rekao je gledalac.

Uroše kaži mi kako komentarišeš to što je Jelena javno prevarila Ivana? - upitala je Ivana.

-Njihov odnos je bio smejurija, mi smo gledali njihov početak veze. Sve svoje stavove su pogazili. Ivanu se vraća karma za sve što je godinama radio svojoj deci i majkama svoje dece. Mislim da bi Ivan oprostio Jeleni prevaru, a njen odnos sa Urošem mi je odvratan. Jelena je pokazala veća mu*a od Uroša, mogla je na drugačiji način da ode od Ivana - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P