AKTUELNO

Zadrugari će zbog ovoga morati da se potrude.

Bora Santana i Bane Čolak danas su pokazali svoje manire pa su u saradnji sa Velikim šefom uspeli da svojim gestom iznenade sve dame u Beloj kući povodm praznika 8. marta. Ukućani su uz karanfil čestitali praznik, a one su bile oduševljene zbog njihovog neočekivanog poteza.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su mislili da je to sve, Veliki šef ih je preduhitrio pa im je poslao još jedno pismo koje za pripadnike muškog pola neće biti nimalo lako.

Veliki šef želi da pre svega svim ženama čestita 8 mart. Na današnji dan muškarci pokazuju svoju ljubav i pažnju na razne načine. Danas će muškarac u zadruzi dobiti specijalan zadatak. S obzirom na to da živite u uslovima gde ne možete kupiti specijalan poklon, na mestu gde ne možete kupiti prelepi buket cveća, uradićete za žene nešto što svako od vas mora da uradi. Sada će se svi muškarci osamiti i izdvojiti od žena. Na svakom od njih je da napiše čestitku za 8.mart ali tekst mora biti u stihovima. Važno je da se svako od vas ponaosob potrudi, jer će pobednik dobiti specijalnu priliku i nagradu. Napominjemo da svaki muškarac mora sam za sebe da napiše čestitku. Nijedna žena ne sme čuti tekst sve dok ne budete obavešteni - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičari su bili svesni da će im trebati vremena da se maksimalno potrude kako bi baš njihova čestitka bila najbolja, a kako i ne bi kada i sami znaju da će ih Veliki šef za svaki trud bogato nagraditi. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'