AKTUELNO

Sve ima da gori!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditelj u studiju je Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Jovana Tomić Matora i Marko Đedović.

Uključila se adminka, Sreda Adams.

- Čula sam glasovnu od Rešićke, da će da mi fuš pomogne. Sredo, ljudi iz humanitarne organizacije mi pišu da si ukrala nešto, ali mene to ne zanima - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pare koje su nestale, jedna žena je nadomestila. Radi se o trećoj osobi - dodao je Đedović.

- Moja najveća greška je što sam se pravdala - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Najveći kolaps admina je što smo se svi udružuli, za bebu. Nijedan admin nije takao novac. Poslaću sve prepiske sad, inače ja ne mogu nikoga da ubacim u rijaliti. Poslaću prepiske, gde me Matea juri da je ubacim u Elitu i poslaću prepiske sa Tiktoka. Nemaš loše prijatelje, nego loše procene. Svi prijatelji su ti želeli dobro, iako su pravili greške. Želim ti da ubuduće biraš devojku koja je LGBT, a ne strejt devojku. Poklanjala si joj pažnju, a onda su sad svi krivi. Želim ti da se oporaviš i jako je ružno što Marko i ti pričate ovako. Još jednom potvrđujem da Marko i Sandra imaju najmanje udela u svemu - rekla je Sreda.

- Marko, kakav si sa Sandrom - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekao sam joj da više nećemo biti prijatelji, pisala mi je poruke. Rekla je da je napravila grešku, ispričala je kako se sve desilo. Želela je da Mateu dovuče ovde što pre i da pomogne Matoroj da vidi sve. Nije bila za brak sa Anitom. Što se mene tiče, Sandra pogrešila i napravila mi je haos. Dovela mi je internet manijaka u stan - rekao je Marko.

- Matora, da li si se čula sa Sandrom - upitala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pokazala sam poruke u ''Premijeri'', ona me defimnitivno ne zanima - odgovorila je Jovana.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković