AKTUELNO

Rešila da ne ćuti!

U toku je emisija 'Narod pita' voditelj Darko Tanasijević ugostio je ove noći Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka. Miona je prokomentarisala svoje žestoke svađe sa Milicom Veličković, te joj je i odgovorila na prozivke.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona kako komentarišeš komentare Milice Veličković koji su sve podrugljiviji na tvoj račun? - upitao je Darko.

-Milica vozi kroz rijalitija od samog starta tako što pljuje mene, pa na taj način preko Mione pokušava da bude bitnija. Meni je kuća jako lepa, sve mi je tip top sređeno. Mogli bi da snime njen stan gde živi, gde će sad. Očigledno i dalje ne znaju gde će - rekla je Miona.

Zbog čega te toliko ne voli? - upitao je Darko.

-Ne znam, od kako je ostala trudna ja sam spustila loptu, ali devojka se nakačila ceo rijaliti na mene - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se čuješ sa Aneli? - upitao je Darko.

-Trebalo je da se vidimo, javila mi se da popijemo kafu, ali čula sam da me u Amidži šou nešto loše komentarisala da nemam stav, ali ne znam nisam ja to ispratila. Meni je ona zaista draga, jedva čekam da dođe da popijemo kafu - rekla je Miona.

Jel ćeš smeti sa njom na kafu? - upitao je Darko.

-Pa smem, ako misliš zbog Ša, on nju gotivi - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Verica. Ja moram da kažem da je meni mnogo žao Mione, pa ona je ipak devojka mlada. Uopšte mi se ne sviđa ponašanje njene majke i bake, pa to su ženska deca. Taki ima super taktiku, pa on svoju ćerku nikad nije pljuvao javno. Uvek je stao uz nju. Nema potrebe da njeni roditelji vrše toliki pritisak zbog Ša, još ona ima inat u sebi - rekla je Verica.

Stanislave šta ti je tačno bio izduvni ventil u Eliti? - upitao je Darko.

-Pa meni je trening iskreno, uvek bio u životu izduvni ventil - rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P