AKTUELNO

Sve se ori!

U toku je emisija 'Narod pita' voditelj Darko Tanasijević ugostio je ove noći Mionu Jovanović Stanislava Krofaka. Miona i Stanislav su rešili da se suoče, te su nastavili da otkrivaju prljav veš iz svog odnosa. Krofak je čak udario i na Ša ovom prilikom.

Foto: TV Pink Printscreen

-Zamisli on priča da sam ja na testu, pa osoba koja je bila na testu ne zoveš u kuću. Jedina osoba koja je bila u njegovoj kući posle njegove žene sam bila ja - rekla je Miona.

-Ona kad je zaljubljena, ona prelazi preko svega. Ona je takva osoba, ja mogu naći poruke gde sam joj rekao da neću više biti sa njom, ona neće ni da čuje, znači sve radi da me

-Ne nego je hteo da što pre pređem kod njega - rekla je Miona.

-Sve je bilo kako sam ja rekao - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ja sam rekla da mogu da pređem kod njega, ali kad završim svoje obaveze. Prešla sam kod njega kad sam ja želela - rekla je Miona.

-Kao što Ša radi sa njom, tako sam i ja radio. Ona radi kako muškarac kaže kada je zaljubljena - rekao je Stanislav.

Da, ali evo i Ša je pričao da ćeš ići kod njega, pa si otišla - rekao je Darko.

-To nije istina, ja sam sama odlučila da odem kod njega - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

-Njoj odgovara osoba kao Ša, da može da legne u 3,4 sata ujutru, poruče klopu i taj lagodan život. Njima ne paše život kao moj da moram da ustanem u 6. Pa oni ne rade ništa, taj život je lepši, ali od nečega se mora živeti - rekao je Stanislav.

-Kakve veze ima disciplina? Ne može čovek da bude sa 6 riba, a sa jednom da živi. Meni ne odgovara što je čovek ženskaroš, a ne što je sportista - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P