AKTUELNO

Pecnuo je!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditelj u studiju je Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Miona Jovanović i Stanislav Krofak.

- Moji nisu bili za Stanislava jer živi daleko, imao je suprugu i dete. Tati se uopšte nije svidelo štp idem na more s njim. Ni tad nisu razgovarali sa mnom neko vreme, bilo je često tih situaciju. Sigurna sam da će tako biti i sa Ša. Ša živi ovde, nema dete i nije neka razlika u godinama između Stanislava i njega. Nadam se da će situacija biti bolja - rekla je Miona.

- Stanislave, da li su te tvoji pitali neštp za Mionu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne - kratko je odgovorio.

- Rekao si da je bilo nekulturno što nije pozdravila tvoje roditelje - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih njene pozdravio, ali svako neka radi kako hoće. Rekao bih da je pod uticajem dečka, ali to govori o njoj - rekao je Krofak.

- Neki su mi rekli svaka čast jer imam dečka. Da su mi se ljudi javili, ali znaš kakva je bila situacija. Bili su u publici i sad ja treba njih da jurim. Bilo mi je sve usiljeno, iznervirali su me moji jako - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključila se nova gledateljka.

- Facinirana sam Stanislavljevim likom i delom. On je dobar čovek, sin, vredan, kulturan i odličan preduzetnik. Super procenjuje ljude i ima fantastičnu logiku - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković