AKTUELNO

Očekivano?!

U toku je emisija 'Narod pita' voditeljka Ivana Šopić ove noći ugostila je Ivana Marinkovića i Uroša Rajačića. Uroš je ovom prilikom otkrio da li je i dalje zajubljen u Maju Marinkovic, obzirom da je veliki deo sezone bio zainteresovan upravo za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane kada nemaš hleba u kući šta radiš? - upitala je Jasna.

-Odem i kupim ga - rekao je Ivan.

To je uradila Jelena, ono što nije imala kući otišla je da nađe sa strane - rekla je Jasna.

-Slažem se - rekao je Ivan.

Žena je bila nezadovoljna, nije imala od čega da živi, pa morala je da se pobrine za sebe. Nije sreća pun tanjir - rekla je Jasna.

-Ona je bez problema došla u isti taj kraj, ide kod moje drugarice da radi nokte, kod mene u kraju ide u teretanu, ne znam onda koju veću sigurnost sam trebao da joj dam. Sad ja treba da se pravdam da smo imali tri puta dnevno se*s - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne radi, ona ne radi, pa kako može da bude lepo? - upitala je Jasna.

-Pa ja sam u rijalitiju već dugo - rekao je Ivan.

Pare su kvarna roba, to dođe i ode. Problem je u alkoholu, u tvojoj lenjosti. Njoj je falio muškarac, a tebi alkohol- rekla je Jasna.

-Ona je sve imala pored mene, ali nešto joj je falilo, to je sigurno - rekao je Ivan.

Uroše sa kim si ostao u super odnosima nakon Elite? - upitala je Ivana.

- Sa Janjušem se često čujem. Pokušavali smo često jedan drugom da pomognemo u tim ljubavnim odnosima, ali džabe - rekao je Uroš.

Uroše priznao si da ti se sviđala Maja, kako sad gledaš na taj odnos? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

-Nikada nisam rekao da sam zaljubljen u Maju, ali svidela mi se fizički. Prvi put kad sam izašao našli su mi preko 500 storija isečenih snimaka, to je sve što sam ja pričao. Na snimcima se vidi Maja koja mi ostavlja medvediće, pogledi, sve - rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P