AKTUELNO

Propevao!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka u studiju je Ana Radulović. Njeni večerašnji gosti su Milena Kačavenda i Uroš Stanić.

Uključila se nova gledateljka,

- Uroše, ti si zaista simpatičan i ništa ti ne zameram. Štaviše, u rijalitiju treba da budu osobe koje imaju pozitivnu energiju. Mislim da bi Uroš bio dobar voditelj. Milena je jedna gospođa, dama i nikoga nije obrukala. Da li bi vi ušli u Zadrugu pod starim uslovima - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam puno pratila, ali ja bih. Nisam razmišljala o uslovima kad sam ulazila. Ranije je bilo duhovitije, a ovde je bilo najmanje smeha. Ovde je bilo mnogo priča i bilo je tenzično - rekla je Kačavenda.

- Ja sam se trudio da zabavim gledaoce i uspeo sam u tome. Meni ne trebaju veštačke frke, ne svađam se sa starijim tetama. Ovo je ženomrzac, nisi imala razumevanja za devojke kojima možeš da budeš mama - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imaju mame, svi imate preko 18 godina. Ti vređaš mene i sve starije žene. Ne izigravaj nevino i bolesno dete. Bio si sa oženjenim muškarcima - rekla je kuma.

- Bio sam u crkvi, da okajam grehe. Srčani bolesnik jesam, a tebe sram da bude - rekao je Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što si onda ušao u rijaliti - pitala je Milena.

- Što si ti ušla? Što se tiče pitanja, voleo bih. Nikad nisam bio na Farmi - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković