AKTUELNO

Majka ne podržava Teodorin postupak.

Sinoć je u Zadruzi održana još jedna žurka. Ipak, ni ova zabava nije prošla bez manjih incidenata. Marko Miljković i Anđelo Ranković bili su na ivici fizičkog obračuna i to zbog Teodore Džehverović.

Pevačica je uzela Markovo piće, što je njega dovelo do ludila. Vrlo brzo, u njihovu raspravu umešao se i Teodorin dečko, Anđelo, zbog čega se obezbeđenje odmah stvorilo u kazinu.

Foto: TvPink Printscreen

Nikakav incident se nije dogodio, ali zadrugari su danas održali vanredni sastanak kako bi raspravili ovu spornu situaciju.

Tokom žurke se dogodio ozbiljan sukob Marka i Anđela, takođe u toku noći Maca i Bora su se žestoko posvađali. Mnogi su bili kivni i zbog toga što su potrčci pevali u toku noći a ostali nisu mogli da spavaju zbog njih. Održite vanredni sastanak i razrešite ove sukobe - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Meni su Anđelo i Teodora najbolji i najlepši par ovde. Ali meni se sve skupilo jer su mi već nekoliko puta krali piće. Rekao sam sledeći put kad vidim nekog da mi uzima piće, napraviću haos. Mnogo mi je žao, jer sam imao veliko poštovanje prema njima. Nikada mi se nije desilo da mi neko posle toga dođe i vrati piće. Oni su mi, kada su shvatili da sam ih uhvatio, rekli da se šale. Vi ste za mene lopovi i to je kraj. Trebalo je da mi tražite pare, ja bih vam dao. Što se mene tiče, razočarali ste me i nemate moje poštovanje više. Anđelo se zaleteo na mene, obezbeđenje me je povuklo od njega. Ali ne bi ni bilo agresije jer ja nisam takav tip. Rekao sam mu nemoj da se šališ tako sa mnom, to ga je povredilo i krenuo je prvi da se mršti - objasnio je Marko šta se desilo u toku prethodne noći.

Foto: TvPink Printscreen

Komentar na celu situaciju imala je i Teodorina mama Gordana Džehverović, čiji komentari uvek izazovu najveću pometnju u Beloj kući.

Meni je bitno da li ti je ukrala ili nije, koliko je bilo pića to me ne zanima. Rekla sam joj "Sad si to uradila i nikad više". Ja sam je prva osudila. Ona neće raditi u knjižari niti u biblioteci nego sa takvima kao što si ti, kakav si bio sinoć. Ne mogu da shvatim da si pored 10 hiljada dinara u novčaniku pravio problem oko jednog pića. Dok sam ja u Zadruzi neće smeti da popije jedno pivo, lično ću je išamarati. Neću da joj pređem preko ovoga. Ja sam joj majka i Bog, strah i trepet - rekla je Goca vidno uzrujana ćerkinim postupkom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TORTA NA TRI SPRATA: Anabela za Lunu spremila iznenađenje za rođendan zbog kog će sutra VRISNUTI OD SREĆE! (FOTO)

Nije meni bitno to piće, ni pare, bitni su mi principi da vidim ko mi krade. Otkud ja znam da mi niste ukrali i prethodnih 20 puta. Prihvatam izvinjenje. Krivo mi je što smo poremetili taj odnos, krivo mi je što se meni to desilo od strane tebe. Da se desilo od nekih drugih ljudi ne bih tako reagovao, ali pošto je od tebe, koja si mi uvek nekako bila tu, tako sam reagovao. Nema problema. Ne verujem da si pomešala čaše, ali opraštam ti. Mlada si, i majka ti je rekla, ne treba takvu sliku da šalješ - završio je Miljković što je definitivno bio kraj njihove rasprave.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Marko Miljković

#Teodora Džehverović

'