AKTUELNO

Opleo!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milicu Veličković i Lepog Miću. Lepi Mića se dotakao nedolaska Anđele Šparavalo u emisiju, žestoko opleo po njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za sve goste, htela sam da kažem Mići da je suoer i da ga pohvalim, trebao je više da bude takmičarskog duha i htela sam da pitam Milicu da li su Terza i ona prešli preko svađa i da li je to prava ljubav koja će opstati? -pitala je gledateljka.

Mislim da je prava ljubav od početka, prešla sam mu preko psovki ali nisam preko nekih devojaka, mogu ja da oprostim ali ne da zaboravim. Nemam šta da dodam, to za mene jeste prava ljubav. Nikada mu nisam ostajala dužna za vređanje tako da smo kvit -rekla je Milica.

Anđela je bila pozvana kao gost ali nije htela da se pojavi, kako komentarišete?

Ja ne volim neodgovorne ljude, mislim da su njoj roditelji zabranili možda jer su mislili da će Bojana da je sačeka -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričalo se da su se dogovorili da uzmu zlato iz majčine kuće, kako komentarišete sve to? -pitao je Darko.

Sam nedolazak Anđele u emisiju govori mnoge stvari, ja sam se sa Bojanom često svađao i rekao sam joj da će joj glave doći. Anđela je u momentu najbolja i onda se okrene naopačke, devojka nije normalna, smatram da Anđela radi stvari koje su jako ružne, oblatila je sve ljude, celu porodicu. Kako joj odgovara tako radi, ona je tu najlošija. Po meni je to patologija čista, devojka je skroz izgubljena -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja