AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je emisija 'Narod pita'. Večerašnji voditelj Milan Milošević ugostio je u studiju Anitu Stanojlović, Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru. Lepi Mića se uključio u emisiju, pa prekoreo Matoru zbog iznošenja laži o Anđelu i Aniti.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi imaju potrebu da izbacuju poruke i da pljuju, Matora ti si dva puta tražila podršku od ljudi u rijalitiju i sve devojke su te prevarila sa boljim muškarcima. Ti si se mešala u brakove drugih i zato se sad tebi to vraća, znači da sve ima neki svoj razlog -rekao je Mića.

Razlog za moj raskid je izdaja ako se dobro sećaš, ne znam o čemu pričaš -rekla je Matora.

Koliko devojaka znaš sa kojima je Anđelo bio, jel imao dosta devojaka?

Pa otkud ja znam, evo reći ću da jeste. Mića sad zove da opere njegovu seksualnost, a šta je njegove devojka? -pitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona više nikada neće biti u životu, ja sam siguran sto posto -rekao je Anđelo.

Umesto da razrešite svoje odnose vi pričate o pederima i lezbejkama, ja ne razumem šta se dešava. Ti si se zamerila Anđelu kao prijatelju i sad ovi niski udarci su mi grozni -rekao je Mića.

Moraću da izađem sa tobom jednom na piće pa da ti sve lepo objasnim, moja majka ti je zamerila što joj se nisi javi pri izlasku -rekla je Matora.

Ja nju stvarno nisam video, imam samo tebui da kažem da sve idealizuješ i imaš idolopoklonstvo prema ljudima, to te ubija Matora -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja