AKTUELNO

Isplivala nova priznanja.

Miki Đuričić ne odustaje sa provokacijama Nadežde Biljić kako bi saznao šta se zaista dešava između nje i Baneta Čolaka. Iako ona ne želi da prizna, otkrila je da sa Užičaninom ne može previše da se opusti zato što su sve kamere uprte u njih.

Foto: Printscreen Youtube

Miki i Bora Santana bez obzira na to što Biljićka priča imaju utisak da su oni zaljubljeni, pa je u skladu sa tim rekao zanimljivu konstataciju. S obzirom na to da su on i Bora najbolji Banetovi drugovi, došao je do zaključka da će oni biti kumovi.

Foto: Printscreen Youtube

Ona (Nadežda) i Čoki se baš vole, samo se malo foliraju. Pa ti i ja ćemo biti kumovi, on nema bolje od nas - prokomentarisao je Miki.
Što ne pravite svadbu ti i Bane Čolak? - upitala je Andrijana Radonjić.
Matora i ja pravimo veridbu kada budemo izašle. Ona (Andrijana) će da bude kuma - dodala je Sanja Stanković.

Foto: RTV Pink

Da podsetimo, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora već mesecima imaju vrlo prisan odnos. Iako su kod Matore vidljivija osećanja, a plavuša ih vešto prikriva, pa ostaje da saznamo kako će njih dve funkcionisati nakon rijalitija i šta je Sanja mislila pod onime što je rekla.

Pročitajte još: MALO JOJ JE JEDAN: Nakon što ju je Žuti odbio Maca spopala Boru, pa zbog njegovih reči BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Bane Čolak

#Jovana Tomić Matora

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'