AKTUELNO

Teši sebe?!

U toku je emisija 'Narod pita' voditelj Milan Milošević ugostio je Ivana Marinkovića i Jelenu Marinković koji su ove noći tu da saslušaju sva pitanja i odgovori vernim gledaocima i čitaocima TV Pink i Pink.rs portala, ali i da saslušaju kritike, kao i savete.

Foto: TV Pink Printscreen

Prevara je ružna stvar, pogotovo javno. Trebala je da ustane i kaže da se zaljubila - rekla je Jasmina.

-Gospođo ja sam se zaljubila - rekla je Jelena.

-Super, ali Uroša ti ne zanimaš, već Maja Marinković. Ja bih da pitam Ivana zašto je oženio? - upitala je Jasmina,

-Zato što sam imao milosti kada je Jelena u pitanju, ona se toliko primirila jer je shvatila da verovatno nema drugu mogućnost i shvatila je da ću da je primim u stan. Nakon toga sam je idealizovao bukvalno, ona nije htela u rijaliti. Ja sam mislio da je ona prava žena za mene, ni poslednjih godinu, dve nije bilo tako. Jelena je ozbiljan prevarant, sklopile su mi se kockice. Mnogi me savetuju da budem gospodin, ali ne mgu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

-Pa kako kad nisi nikad bio - rekla je Jelena.

-Ona se klasično uvalila kod mene. Neka ja budem bruka i moje žene, a čiji si ti ponos - rekao je Ivan.

Ja ne pričam o deci, protivnik sam prevare jer sam prevarena žena. Zanima me samo, prevarila te je okej, ali šta hoćeš više? Što pričaš sa njom? - upitala je Jasmina.

- Danas sam pričao sa komšijom, ja sam 15 godina pod kamerama, mene zanima da li svi ovi koji se javljaju imaju savršene živote i zovu mene da pitaju neke stvari? Ljudi mene vole jer ja nisam folirant, ali Jelena jeste. Ja ću sledeće sezone naći dečka, pa kad ja budem prevario - rekao je Ivan.

Ja ne znam šta je Jelena očekivala od Pirata, hoću samo da pozdravim Žanu Omniu i da joj kažem bravo carice - rekla je Jasmina.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P