AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Narod pita'. Večerašnja voditeljka Ivana Šopić ugostila je petoplasiranog učesnika Stanislava Krofaka. Milena iz Novog Sada uputila je kritiku Stanislavu Krofaku zbog ulaska u odnos sa Majom Marinković koja je po njenom mišljenu nepismena seljanka nedostojna njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako sam iznenađena njegovim sadašnjim ponašanjem zato što je njegovo ponašanje u Eliti bilo drugačije jer je izgledao kao osoba koja drži reč, večeras šlušajući ovu emisiju ne mogu da verujem da čovek menja svoj stav, mene ne razočarava situacija u kojoj veliča Maju jer od takvog oca ne može da izađe bolja ćerka. Razmišljala sam kako jedan takav čovek može da izabere partnerku kao što je Maja i mislim da je to najviše razočaralo njegovu porodicu. O kakvoj devojci možete govoriti kada pričate o nekome ko je prekinuo trudnoću, on se meni srušio u očima, sada ga pitam da li sam u pravu za ovo što govorim jer ne možete onda biti dostojanstveni i principijalni a onda priznati da si u vezi sa promiskuitetnom osobom? -pitala je gledateljka.

Prvo ću reći da Maja i ja nismo u vezi, ja sam se uverio ko je Maja dok smo bili u vezi, rekao sam da ću joj dati vremena ali da sumnjam u naš odnos, ne želim ništa govoriti već govorim šta će vreme pokazati, ja ne verujem u njene promene. Ko je njena porodica ja ne ulazim u to -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja