AKTUELNO

Danas je njen najsrećniji dan.

Saška Karan je danas doživela veliko iznenađenje od porodice, prijatelja i fanova. U jednom trenutku začula se rođendanska pesma, a na kapiju Bele kuće je došlo osoblje iz produkcije koje je unelo torte, poklone i posluženje.

Malo je reći da se pevačica ovime oduševila, a o tome svedoči  osmeh koji nije skidala sa lica i u nekoliko navrata samo uzdahnula i rekla: "Jao osećam se kao beba. Roze, moja boja!". Veliki šef je poslao pismo kojim je ovoj ukućanki čestitao rođendan, ali pored toga stigle su još tri koverte.

Foto: TvPink Printscreen

Draga Saška, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo sreće, zdravlja i uspeha. Uživajte u nastavku dana. Pozdrav Veliki šef - pisalo je u pismu.
Draga mama, ti si nam anđeo koji je bio tu za nas koji nam je davao snage kada je ona nestajala, malo je reči za najbolju suprugu i mamu. Srećan ti rođendan, želimo ti brz izlazak iz Zadruge, da bismo delili radost i sreću sa tobom. Rođendan ti čestita i baka. Je l' beše ono da si sada napunila 38 godina. Tvoj Aleksandar i Milja - ovo su želje i čestitke njene porodice.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su usledila pisma, čestitke I pokloni njenih najbližih, fanova i prijatelja. Saškin glas, ali i ruke su podrhtavale dok je čitala poruke, ali nije želela da pusti suzu, jer je ovo njen dan.

Foto: TvPink Printscreen

Usledilo je još jedno iznenađenje. Produkcija je pustila Saškinu omiljenu pesmu "Voli me danas više nego juče", koju je posvetila svom suprut, a onda su skočili svi zadrugari i uživali sa slavljenicom.

Pročitajte još: MOLILI BOGA DA IM SE JAVI! Nadeždina mama nakon što je Jelena nasrnula na njenu ćerku: Mislim da će morati na PSIHOTERAPIJU da to sve prevaziđe!

Ko je još Saški uputio čestitke, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'