AKTUELNO

Direktno!

U toku je emisija 'Intervju sa pobednicom'. Ovo je prvo izdanje specijalnih emisija čiji je voditelj Dušica Jakovljević. Mirjana iz Beograda otkrila je da je su joj favoriti u rijalitiju bili Terza i Milica, pa se obratila porodici Šparavalo uputivši im savete kako da povrate svoju ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirjana, da li ste podržavali našu pobednicu Anitu? -pitala je Dušica.

Podržavala sam Anitu i druge ljubavne parove, svako je imao neku svoju svrhu. Ja sam podržavala većinom sve. Ša je stvarno veliki muzičar, Miona je stvarno dobra devojka koja drži do sebe. Maja mi je previše fina i urbana, ja nju obožavam stvarno i bila je super u ovoj sezoni. Stanislav je bio prava osoba za nju koja može da je podrži. Meni su Terza i Milica bili favoriti i bilo bi lepo da oni dobiju neki stan i da dobiju posao, da krenu u neki novi život, takva ljubav stvarno treba da se poštuje. U vezi Aneli i Janjuša, stvarno je to bila ljubav od početka i ja kad sam ih videla stvarno ne znam šta se desilo sa Janjušem, ona nema šta nije preživela uz njega. Svaka majka se bori za svoje dete kao lavica i stvarno mi je drago što su ove žene pokazale kako majke treba da se bore za svoje dete -otkrila je gledateljka, pa dodala:

Ne treba ponižavati ničiju ljubav ljubav i stvarno mi je čudno što Anđelina porodica ne želi kontakt sa njom, nije sve materijalno u životu, treba ti ljubav u životu, i ako nemate šta da jedete vi ste najsrećniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja