AKTUELNO

Bračni par se obratio publici najgledanijeg rijalitija u regionu!

Voditelj Darko Tanasijević vratio se u Belu kuću nakon reklama i dao reč Jeleni Marinković kako bi objasnila zašto ona zaslužuje pobedu u "Eliti".

- Nomoralna sam i mislim da se zato dopadam ovakva. Ja sam očekivala davno da napustim sezonu. Kad sam naoravila najnemoralniji postupak trebalo bi da me izbace, ali moram da pozovem ljude da glasaju za ovu nemoralnu osobu. Nikad nisam uradila neku stvar krijući od drugih, sad prvi put ovde. Smatram da je to nemoralno. Uvek sam gledala da budem fer i pošteno prema ljudima, pa makar i da bude surovo - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje reč je dobio Ivan Marinković.

- Volim da testiram sebe i nadam se da ću sledeće godine da budem ovde. Zaslužujem sebe jer pokazujem ono što pokazujem godinama. Ne želim da hvalim sebe i ističem svoje vrline, kao ni svoje mane. Ovu sezonu sam doživeo specifično i mislim da ovakve stvari neće više da mi se dese. Zaslužujem da pobedim jer sam bio iskren, veran i lojalan suprug svojoj ženi koju sam doveo ovde. Zaslužujem da pobednik jer sam bio slepac, jer nisam izdao svoju životnu saoputnicu. Ostao sam veran i odan orijatelj ljudima koje sam izabrao od prvo gdana. Zaslužujem da pobedim jer ću vrlo verovatno da krenem u novi život, novu etapu. Zaslužujem da pobednim jer sam pokazao loše stvari kojima se ne ponosim - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle bračnog para Marinković reč je dobio Uroš Rajačić.

- Ja sam ovde pao sa Marsa, imao sam drugačiju viziju o svemu ovome. U životu sam se odrekao svega čemu sam učen i napravio odluku... Otkako sam došao nisam prezao da bilo kome bilo šta kažem. Ovde sam se borio sam, nisam se čoporisao. Ja sam to što jesam, Uroš Betmen, "Pirat sa Dunava"... Nadam se da sam ispunio vaša očekivanja, hvala puno na svemu - rekoa je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.