AKTUELNO

Nekadašnje bračne partnerke se obratile svojim fanovima i poslale jake poruke za pobedu!

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u Belu kuću, a takmičari će morati da objasne zbog čega oni zaslužuju da pobede u najgledanijem rijalitiju u regionu. Na red je došla i Anita Stanojlović.

- Bitno mi je da pomažem svom detetu, da otvorim salon i imam nešto svoje. U svojih 20 godina imam priliku da ostvarim nešto što neki nisu ni sa 40, nego su im bitne životinje. Mole ovde za Beke i Beka da pobede, a ja smatram da treba ja da idem do pobede. Ponižavali su me najgore moguiće, skinuli su me golu, uzeli šminku, ponižavali dete i vređali braću. Vređali dečka i moju vezu, svašta sam pretprela, a ostala najdostajanstvenija. Pokazala sam da mogu da se menjam, a oni ostaju najgori mogući. Prestala sam da lupam, lomim i vređam. Mislim da su gledaoci to prepoznali. Molim podršku da glasa za iskrenost, promene i majke - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Anite reč je dobila Jovana Tomić Matora, koja se obratila svojim fanovima.

- Ja neću da koistim ovu priliku da podsećam ljude i da se pravdam. Neću da koristim priliku da hvatam na patetiku. Treba biti mudar, nekad prećutati. Ja se osećam dobro u svojoj koži i da sam već pobednik jer izlazim psihički i fizički bolje. Prvi put posle 10 godina izlazim da se ja osećam bolje i da želim da pomognem sebi i da shvatim šta su prioriteti. Ne želim to lažno da pričam da bi se nekome svidelo. Svojoj podršci želim da kažem da mi je drago jer nisam koristila priliku da vas toliko puta pozdravljam - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.