AKTUELNO

Tera joj inat.

Kako se oglasilo zvono koje obaveštava da je pristiglo pismo u Belu kuću, zadrugari su jedva dočekali saopštenje da vođa može podeliti ovonedeljni budžet. Međutim, desilo se nešto što niko nije očekivao.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom jučerašnjeg dana Miljana Kulić i Sloba Radanović ušli su u žestoku raspravu, a tenzija između njih dvoje ne jenjava ni danas. Čim su stigle kutije sa novcem, Radanović je iz revolta rešio da se suprotstavi Kulićevoj, uzme sav novac i odnese ga u izolaciju, zbog čega je ona pobesnela.

Foto: Printscreen Youtube

Pozdrav Veliki šefe. Novca nema, kao što ste i videli. Bizon, kao što ste videli, sinoć mi se unosio u facu i hteo da me udari. I režao na mene kao one džukele pobesnele - povikala je Miljana.

Sloba je rešio da tera inat Miljani, pa se nakon nekoliko minuta vratio u dnevni boravak, gde je još trajao sastanak i svim zadrugarima podelio nedeljni budžet na ravne časti, a niko osim Miljane i Saške Karan nije se pobunio zbog ovoga.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MARIJA ANA I FILIP U ŽESTOKOM OKRŠAJU: Hteo si da nahraniš ego pa si se ljubio sa KREZUBOM Zoranom! (VIDEO)

Kulićeva je šizela zbog pevačevog postupka, pa su ušli u žestoku svađu, a sve to možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'