AKTUELNO

Previše su se opustili.

Svakog jutra produkcija stanovnike Bele kuće budi razlilčitim repertoarom. Na prve zvuke muzike zadrugari su skočili iz kreveta, pa se raštrkali po celoj sobi užurbano obavljajući svoje prve aktivnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić su nakon sinoćne žestoke rasprave delili prethodne noći postelju, a kako se svetlo u spavaćoj sobi upalilo, to je bio znak da je vreme za buđenje. U tom trenutku kamera ih je snimila zagrljene. Kada se začula muzika, odmah su se okrenuli svako na svoju stranu.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Krunić i Radosav Žuti su se uputili ka garderoberu kako bi obukli novu odeću i spremili se za novi dan, a tada je bljesnula gola zadnjica novog ukućanina i Krunićkine grudi bez brushaltera.

Foto: TvPink Printscreen

No, oni nisu jedini koji su se previše opustili i zanemarili kamere. Andrijana Radonjić se takođe nonšalantno presvlačila, pa nije obratila pažnju da kamera snima njeno polugolo telo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAKON ŠTO JE IMALA S*KS SA ŽUTIM, otkriveno da je Maca startovala još jednog zadrugara, ali on je ODBIO: ZA TEBE SAM ZAUZET! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Filip Đukić

#Jelena Krunić

#Marija Ana Smiljanić

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'