AKTUELNO

Više ne mogu da trpe provokacije.

Nakon svađe Slobodana Slobe Radanovića i Miljane Kulić, Jovana Tomić Matora pobesnela je zbog uvreda koje je Miljana uputila njenoj simpatiji Sanji Stojanović i objasnila svima kako treba postupati sa Miljanom, budući da je odlično poznaje.

Ja nju znam u dušu, znam ko je ona. Ona je Nemanji pevaču zagorčala život, ljudi, sada hoće tako i Slobi da uradi. Ona je zaljubljena u njega. Sa njom treba znati, jedini Milan zna kako treba sa njom. Ja sam je dva puta tukla. Znam je bolje od svih vas. Nju samo treba da iritiraš. Uzmeš joj, na primer, pismo i ne daš joj, odmah ima da poludi. Kao sa Jelenom Golubović, kad joj tako nešto uradiš ona ovako, treperi - vikala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ma, bre, ona psuje Lunu, sestre, majku, naziva ih ku*vama. Ona priča o psihološkoj igri. Pa što je trudna ušla da igra takvu igru? Provocira nas sve ovde. Je*aću joj mamu maminu. Svaki dan ima da urlam na nju - besan je bio Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač se i dalje nije smirivao i ostao je isprovociran sa svojom dragom na krevetu komentarišući dalje Miljanin postupak i provokacije.

Kako je sve izgledalo i šta se još desilo, pogledajte u nastavku:

PROČITAJTE JOŠ: TAJNA VEZA? Svi pričaju o objavi KIJINOG DEČKA! Andrija obavestio sve o ODLUCI KOJU JE DONEO (FOTO)

J. Č.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'