AKTUELNO

Stankovićeva je u svoju odbranu rekla da ona nije lezbijka.

O veoma prisnom odnosu dve zadrugarke, Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković bruji ceo region, a to očigledno najviše smeta Stankovićkinoj porodici koja ne prihvata tu činjenicu da između njih dve postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: RTV Pink

Plavušina majka je dala izjavu za jedan novinski list da njena ćerka nema apsolutno ništa sa Matorom i da je ona pogrešno protumačila njenu pažnju.

Liči mi na nju. Meni su preneli ovde da ja treba da se sklonim od Jovane, što ja nisam uradila, naravno. Ja se nadam da će ona imati priliku da upozna Jovanu napolju da vidi koliko je ona dobar čovek i koliko je kvalitetna osoba. Mama šta da ti kažem, izvini - rekla je kroz smeh Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Mene uvek grize savest ne samo za svoje postupke, već i za tuđe. Ja sam izrazila želju da ja nju lično upoznam, da joj kažem neke stvari.Sanja i ja vrlo dobro znamo šta , to ne prija ni mojim ni Sanjinim prijateljima, ni porodici. Normalno je da će svaki roditelj ovako da prokomentariše i kaže. Jako mi je krivo ako Sanjina mama ima loše mišljenje o meni kao čoveku - prokomentarisla je Matora.
Ja nikako ne mogu da budem lezbijka je neko ko samo voli devojke, a biti bisekualna osoba voli i muškarce i devojke. Tako da ja nikako ne mogu biti lezbijka, već samo biseksulalna kao što je i Jovana - završila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: DOVELA GA DO LUDILA: Miki zbog Miljane RAZBIO STAKLO I IZLETEO IZ BELE KUĆE, svi ZANEMELI zbog njegovog IZLIVA BESA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'