AKTUELNO

Ovaj naslov nikako nije oduševio Sanju i Dragicu.

Na jednom od novinskih naslova se našla izjava Bore Santane da je Dragica Janičić zaljubljena u Sanju Stanković. Kako je ovo bilo prikazano Bora je istog momenta skočio i prokomentarisao da je to istina, iako su plavuše bile šokirane ovom konstatacijom.

Kada Matoroj nije bilo dobro, Dragica je prišla i zagrlila, a kada su njih dve u dobrim odnosima, Dragica ne sme da pogleda Sanju, dok je Matora blizu nje - konstatovao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja joj se sviđa, ne znam da li je zaljubljena. Mogu obe ruke da stavim da joj se sviđa, meni to ne smeta, jer je ona prelepa - rekla je Matora.
Sanja je za mene najlepša devojka u "Zadruzi" a o afinitetima ne bih stvarno ovde. Mene privlače žene koje su više od 1,86, tako da nisam zaljubljena u Sanju, imam vrlo stabilnu vezu napolju. Što se tiče Sanje mislim da je kompletna i jako lepa, kulturna, pametna. Zaista nisam zaljubljena, ali da mi se sviđa kao osoba, to da - demantovala ih je Janičeićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je interesantno jeste da Matora nije napravila scenu kada je reč o ovoj temi, već naprotiv, čini se da joj je godilo ono što je Bora rekao. Sanja je takođe prokomentarisala da je zaključak koji je Bora izveo njoj nepojmljiv i da ona misli da nikako nije Dragičin tip.

Pročitajte još: NJIHOVA LJUBAV NEMA GRANICA! Sloba KOVAO Lunu u ZVEZDE: Ti si moje SAVRŠENSTVO, VOLIM TE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'