AKTUELNO

Ne želi da je Sanja laže.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković tokom prošle noći ušle su u novu svađu, nakon koje je Matora završila u suzama. O aktuelnim dešavanjima u odnosu sa ovom stanarkom Matora je danas pričala sa Tanjom Jovićević, a zatom i sa Đeksonom i Anom Korać.

Foto: Printscreen Youtube

Mi možda nemamo zvaničnu vezu, ali između mene i nje postoji nešto jako! Ona mene ne voli kao ja nju! Nije stvar ljubomore, nego šta si ti izgovorila. Budi iskrena pa čak i u igri. Zašto ti je teško to da kažeš?! Meni ne treba neko ko će da mi legne u krevet i da priča ono što ja želim da čujem! To mi vređa inteligenciju! - izjavila je Matora i dodala:
Ona nešto krije, ona nešto laže i priča nešto da mene ne bi povredila. Reci mi: "Jovana, k*rala bih se sa Đeksonom!", nemoj me praviti budalom! Nemoj mi govoriti da sam glupa i bolesna - pričala je Jovana Tanji.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ne što nešto krije, nego ti je njen način da sačuva sebe - govorila je Tanja.

Kako je sve izgledalo, kao i šta su Jovani rekli Đekson i Ana Korać, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta. Sanja Stanković primetila je da Matora sa ostalim zadrugarima priča o njoj, nakon čega je priša Jovani i ušla u novu raspravu sa cimerkom.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'